Τρόποι αποστολής


Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της Courier με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που θα σας στείλουμε.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 17:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 2-3 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει χρέωση 4,00€ ασχέτως βάρους ή προορισμού εντός Ελληνικής επικράτειας.

Τα Μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50€.

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας σας.

--

Για δέματα έως 10 kg:

Αποστολή μέσω εταιρείας Courier

Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερου των 10 κιλών.

- Οι αποστολές έως 2 Kg έχουν κόστος 3,80 €.
- Οι αποστολές από 2 έως 5 Kg έχουν κόστος 5,00 €.
- Οι αποστολές από 5 έως 10 Kg έχουν έξτρα επιβάρυνση 1 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Για προορισμούς εντός Αθηνών, χερσαίους προορισμούς (εντός Ελλάδας), νησιωτικούς προορισμούς (εντός Ελλάδας) και περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές) το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος ή τον όγκο των προϊόντων, για το οποίο ενημερώνεστε αναλόγως. Δείτε ΕΔΩ αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη, ώστε να γνωρίζετε πως τα μεταφορικά κόστη θα είναι αυξημένα κατά 5 € σε σχέση με τα συνήθη που αναφέρονται παραπάνω.

--

Για δέματα μεγαλύτερα από 10 kg:

Αποστολή με εταιρεία γενικών μεταφορών – πρακτορείο


Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ βαλίτσες) που δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

α) Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 10,00€.
Λόγω της πολυπλοκότητας των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

β) Οι μεταφορικές εταιρείες κατά κανόνα παραδίδουν τα δέματα “επί πεζοδρομίου” και όχι μέσα στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση με τη μεταφορική εταιρεία μπορεί να γίνει παράδοση στο χώρο που θα υποδείξετε.

γ) Σε περίπτωση που προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πρακτορείο υπάρχει η δυνατότητα αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εκάστοτε μεταφορική.

 

To Top